Skip links
Vakuummasaza

Vakuummasāža: kā un kāpēc taisīt?

Kas ir vakuuma masāža

Tā ir atveseļojoša un koriģējoša procedūra, kas tiek veikta, izmantojot īpašu aparātu. Metode iedarbojas uz visu ķermeni uzreiz, iesaistot ādu, zemādas audus un muskuļus, kas rada kompleksu efektu un, pirmkārt, veicina notievēšanu.

Kā notiek vakuummasāžas procedūra?

Pirms procedūras uzsākšanas āda tiek attīrīta un tiek uzklāta speciāls gēls. Pēc tam ar aparāta palīdzību kosmetologs veic masāžu pa masāžas līnijām limfas cirkulācijas virzienā. Procedūras laikā tas rada negatīvu spiedienu uz ādas zonām, tādējādi izraisot limfas aizplūšanu un pastiprinot sins cirkulāciju. Otrs efekts – muskuļu audu stimulēšana un muskuļu tonusa paaugstināšanās. Pati procedūra ilgst aptuveni pusstundu, pēc tam uz ādas tiek uzklāts līdzeklis, kas veicina notievēšanu un pagarina masāžas efektu.

Pateicoties procedūrai, limfātiskā sistēma atbrīvojas no organismā uzkrātajiem toksīniem un sārņiem, kā arī izvada lieko šķidrumu, mazinot pietūkumu.

Ar ko vakuummasāža atšķiras no citām procedūrām?

Vakuuma masāžai ir savas priekšrocības salīdzinājumā ar citām atveseļojošām un koriģējošām kosmētiskām procedūrām:

– Ļoti ātrs efekts: pamanāms jau pēc 1-2 procedūrām, pie tam saglabājas vairākus mēnešus.

– Īss pilnais kurss: parasti pietiek ar 4-5 procedūrām, lai panāktu pamanāmu efektu. Atkarībā no organisma stāvokļa var būt nepieciešams 10 seansu kurss.

– Komplekss efekts: atveseļo un izlīdzina ādu, likvidē celulītu, noņem strijas un nelīdzenumus.

– Pieejamība: procedūrai ir zema cena, pat ņemot vērā kursa iziešanu. Bet uzturošas procedūras pēc visa kursa pabeigšanas ir jāveictikai reizi 6-8 mēnešos. Lai saglabātu efektu pēc iespējas ilgāk, jums ir jāievēro veselīgs dzīvesveids: dzert pietiekami daudz ūdens, ēst pareizi un vairāk kustieties.

Kam būtu vērts iziet vakuummasāžas procedūru:

– Ja jums ir liekais svars, kā arī celulīts uz gurniem, sēžas vai citām ķermeņa zonām;

– Ja neapmierina ādas stāvoklis: tā kļuva ļengana, zaudēja elastību, pēc pieņemšanās svarā parādījās strijas.

– Ja novērojat vielmaiņas traucējumus, kas izraisa pietūkumu.

– Ja vēlaties noņemt mehāniskas vai pēcoperācijas rētas.

Vakuuma masāžu nevajadzētu veikt, ja jums ir kontrindikācijas:

– Ādas traumas apstrādes zonā: svaigi griezumi, skrāpējumi, asinsizplūdumi.

– Hronisku slimību vai akūtas infekcijas saasināšanās.

– Asins slimības: tromboze, tromboflebīts un citas asinsreces problēmas, kā arī asinsvadu trauslums.

– Akūtas sirds un asinsvadu slimības.

– Grūtniecība.

Kādu efektu rada vakuummasāža?

Procedūra palaiž pastiprinātu limfas plūsmu un asins cirkulāciju. Audi saņem vairāk skābekļa un barības vielu, palielinās vielmaiņas procesu intensitāte. Uzlabojas ārējais izskats, āda kļūst elastīga, līdzena un gluda, un muskuļi kļūst elastīgāki. No organisma tiek izvadīti sadalīšanās produkti, tas atveseļojas.

Ļoti efektīva ir arī vakuuma sejas masāža. Tā ievērojami uzlabo un izlīdzina ādas toni un krāsu, paātrina vielmaiņas procesus, palaiž kolagēna un elastīna ražošanu, normalizē tauku un sviedru dziedzeru darbību, novēršot izsitumus uz sejas. Vēl viens pamanāms efekts ir mīmikas muskuļu tonusa paaugstināšanās un mīmikas grumbu izlīdzināšana uz pieres, acu un lūpu zonā. Sejas ovāls kļūst manāmi pievilkts, pateicoties procedūras kompleksajam efektam.

Ja vēlaties sasniegt vairākus mērķus vienlaikus organisma veselības uzlabošanā un ārējā izskata koriģēšanā, izmēģiniet vakuummasāžu. Procedūra atšķiras ar pieejamību, kā arī ātru komplekso efektu.

Leave a comment